Tietosuojaseloste

Meidän Talo Oy: Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee Meidän Talo Oy:n henkilötietojen käsittelyä ja se on laadittu yleisesti yrityksemme toimintaa varten.

1. Rekisterinpitäjä

Meidän Talo Oy
15110 Lahti
Y-tunnus: 3221682-6

2. Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai haluat käyttää oikeuksiasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti, ota yhteyttä meihin:

Sähköposti: myynti@meidantalo.com

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, markkinointiin ja viestintään sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvien tarkoitusten toteuttamiseksi.

4. Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme pääasiassa seuraavia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Asiakassuhteeseen liittyvät tiedot
  • Muut tarpeelliset tiedot liiketoiminnan harjoittamiseksi

5. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen suhteessa niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty, tai niin kauan kuin se on laissa määrätty.

6. Henkilötietojen suojaaminen

Pidämme huolen siitä, että henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti. Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojataksemme henkilötietosi väärinkäytöltä, häviämiseltä tai muuttumiselta.

7. Henkilötietojen luovuttaminen

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi jos se on tarpeen lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi tai sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi.

8. Evästeet ja muut seurantatekniikat

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia teknologioita verkkosivustollamme parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja kerätäksemme tietoja kävijämääristä ja käyttäjien toiminnasta.

9. Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihisi, oikaista virheelliset tiedot, rajoittaa tietojen käsittelyä, vastustaa tietojen käsittelyä sekä pyytää tietojesi poistamista. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme.

10. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme tai muulla sopivalla tavalla.

Viimeisin päivitys: 10.4.2024

Lopuksi

Toivomme, että tämä tietosuojaseloste antaa sinulle tarvittavat tiedot henkilötietojesi käsittelystä Meidän Talo Oy:ssä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Ystävällisin terveisin,

Meidän Talo Oy